pixfiler bildekatalog logo

Bildearkiv for digitale bilder


PixFiler bildearkiv

PixFiler bildearkiv skjermbilde
Har du mange digitale bilder på PC-en din? Hvis du har så er jeg sikker på at du har oppdaget at det er ikke så lett å holde orden på alle bildene. PixFiler bildearkiv-program gjør dette mye enklere.

Hvorfor bruke PixFiler bildearkiv?

Prøv det idag!

Hvor irriterenede er det ikke å kjøpe et program og så finne ut at det ikke virker slik du trodde? For at du skal slippe dette lar vi deg laste ned PixFiler bildearkiv og prøve det på dine egne digitale bilder uten forpliktelser i 30 dager. Hvis du liker programmet så kan du da kjøpe det. Hvis ikke så er det bare å avinstallere det.

Last ned nå!

Organisering av bilder

Hvis du har et digitalt kamera eller en skanner så har du sansynligvis mange digitale bilder lagret på PC-en din eller på CD/DVD-er. Etter som antallet bilder vokser så blir det vanskeligere hå holde rede på bildene. Men noen hundrede digitale bildefiler går det greit å bare putte dem i mapper, men har du mer, vil et bildearkivprogram være til stor hjelp.

Systemkrav

PixFiler Fotoarkiv kan brukes på en PC som har Windoes XP, Windows Vista, Windows 7 eller Windows 8 installert. Det stiller ellers små krav til minne og prosessor.

Hjem Produkter Last ned Kjøp nå! Om oss Kontakt