br software company logo

Last ned programvare

Du kan laste ned våre produkter fra denne siden. Bare klikk på Last ned. Du kan laste ned fra denne siden enten du ønsker å prøve et av våre produkter eller du allerede har kjøpt produktet og ønsker å oppgradere til en nyere versjon. Trykk på "Last ned" dor å starte nedlastingen:

Produkt Versjon Størrelse Dato
pixfiler logo
Norsk utgave
PixFiler Fotoarkiv er et rask og enkelt program som hjelper deg holde orden på bildene dine.
5.4.13 6.8 MB 22-feb-2015 Last ned
PixGPS geotagger iconPixGPS
Engelsk utgave
Bruk en GPS for å holde styr på hvor du tok bildene.
1.1.6 1.4 MB 26-sep-2013 Last ned
BR's EXIFextracter
Engelsk utgave
Et program som kan hente ut EXIF-data fra bildene dine og lagre det i en kommaseparert tekstfil.
0.9.10 Beta 1.1 MB 04-apr-2010 Last ned

Dokumentasjon

Du kan hente opp dokumentasjonen ved å trykke på hent linken:

Title
PixFiler - Getting Started Guide
Dette dokumentet hjelper deg i å komme igang med PixFiler Fotoarkiv. Det beskriver installasjonen og litt om å komme igang med bruken av programmet. Dessverre bare på engelsk foreløbig.
Hent
PixFiler - Network Setup Guide
Dette dokumentet beskriver hvordan du setter opp PixFiler Fotoarkiv som et flerbrukersystem i nettverk. Dessverre bare på engelsk foreløbig.
Hent

Get Adobe ReaderDokumentasjonen krever Adobe Reader. De aller fleste PC-er har dette installert. Hvis din ikke har så kan du laste ned Adobe Reader ved å trykke på logoen (det er gratis).

Installasjon

Å laste ned og installere programvaren er raskt og enkelt:

  1. Klikk på "Last ned" og aksepter foreslåtte filnavn.
  2. Klikk på "Kjør" knappen når nedlastingen er ferdig.
  3. Følg instruksjonene på skjermen. Å bruke foreslåtte verdier vil som regel fungere utmerket.

Avinstallasjon

Du kan fjerne programvaren når du vil. Du kan gjøre dette fra Windows kontrollpanel eller fra Start-menyen. Bilder og fotoarkiver vil ikke bli slettet.

Lisensavtale

Her finner du lisensavtalene som styrer det juridiske forholdet mellom deg som sluttbruker og BR Software (Riiber Software). PixFiler fotoarkiv, PixGPS, BR's EXIFextracter

Er denne programvaren sikker?

Vi garanterer at programvaren ikke inneholder virus, spionprogrammer eller installerer annonseringsprogrammer på PC-en din. Den vil aldri koble seg opp mot internett med mindre du sjekker om nye versjoner er tilgjengelig. Alle våre PC-er har siste verson av Kaspersky Antivirus installert og alle programmer vi legger ut blir sjekket.

Ved installasjonen kan du få en sikkerhetsadvarsel som sier at du ikke bør installere programvare med mindre du stoler på leverandøren. Om du trykker på fortsett er selvfølgelig opp til deg, men vi har gjort alt vi kan for at programvaren skal være trygg å bruke.

Clean award
Hjem Produkter Last ned Kjøp nå! Om oss Kontakt