br software company logo

Om BR Software

Picture of Bård RiiberHei, jeg heter Baard Riiber og er grunnleggeren av BR Software (Riiber Software). BR Software ble registrert i februar 2000, men arbeidet på hva som skulle bli PixFiler Fotoarkiv begynte lenge før det. Første versjon ble skrevet for ca 30 år siden på en Commodore PET med 32 KB minne. Det har blitt omskrevet mange ganger siden da. Nåværende versjon er skrevet i C++, et av de raskeste og mest effektive programmeringsspråk. Bildebeskrivelser som jeg la inn på PET-en for 30 år siden har jeg fortsatt i mitt nåværende fotoarkiv.

Så et par ord om meg selv: Jeg er 55 år, egentlig utdannet økonom, men har for det meste jobbet med datamaskiner de siste 30 årene. Jeg har mer enn 20 års erfaring med relasjonsdatabaser og har bl.a. vært ansatt i Oracle Norge i 8 år. Jeg jobber nå full tid med BR Software.

Jeg har vært en ivrig amatørfotgraf i snart 40 år. For tiden bruker jeg en Canon EOS 7D som primært kamera, men har også en god gammel Canon Powershot G10 som jeg bruker når jeg ikke gidder å dra med EOS-en. Ellers her jeg PlusTek 7600i filmscanner som jeg har brukt for å digitalisere flere tusen gamle lysbilder. Jeg har nå ca. 40.000 bilder som selvfølgelig er organisert i PixFiler Fotoarkiv.

BR Software er registrert i Brønnøysundregisterene som Riiber Software. Våre utenlandske kunder synes dette navnet er litt vanskelig så vi bruker aliaset BR Software. Vårt organisasjonsnummer er 981559304MVA.association of software professionals
Medlem av
"Assosiation of Software Professionals"
Hjem Produkter Last ned Kjøp nå! Om oss Kontakt