pixfiler fotokatalog logo

PixFiler Fotoarkiv

PixFiler skjermbilde
Har du mange digitale bilder på PC-en din? Hvis du har så er jeg sikker på at du har oppdaget at det er ikke så lett å holde orden på alle bildene. Ved hjelp av PixFiler Fotoarkiv blir dette mye enklere.

Hvorfor bruke PixFiler Fotoarkiv?

Prøv det idag!

Hvor irriterenede er det ikke å kjøpe et program og så finne ut at det ikke virker slik du trodde? For at du skal slippe dette lar vi deg laste ned PixFiler Fotoarkiv og prøve det uten forpliktelser i 30 dager. Hvis du liker programmet så kan du da kjøpe det. Hvis ikke så er det bare å avinstallere det.

Last ned

Organisering av bilder

Hvis du har et digitalt kamera eller en skanner så har du sansynligvis mange bilder lagret på PC-en din eller på CD/DVD-er. Etter som antallet bilder vokser så blir det vanskeligere hå holde rede på bildene. Men noen hundrede digitale bildefiler går det greit å bare putte dem i mapper, men har du mer vil et bildearkivprogram være til stor hjelp.

Systemkrav

PixFiler Fotoarkiv kan brukes på en PC som har Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 eller Windows 10 installert. Det stiller ellers små krav til minne og prosessor.

Hjem Produkter Last ned Kjøp nå! Om oss Kontakt