Brukerstøtte

Problemer eller feil

Hvis du opplever problemer med noen av programmene du har kjøpt av oss så vennligst send en epost til . Inkluder følgende informasjon i eposten:

Ved å legge ved denne informasjonen gjør du det lettere for oss å finne ut hva som er feil. Vi kan begynne å lete etter feilen tidligere og du får et raskere svar. Vanligvis kan du forvente å høre fra oss neste arbeidsdag.

Vi anbefaler at du prøver å installere siste versjon av programmet hvis du ikke allerede har dette for å se om feilen er rettet her.

Spørsmål?

Vi svarer gjerne på spørsmål du måtte ha om hvordan du bruker programmene. Vennligst send en epost til . Vi vil prøve å svare på spørsmålet ditt så raskt som mulig og senest innen to arbeidsdager. Du kan også se om det er noe svar på spørsmålet ditt i ofte spurte spørsmål.

Forbedringsforespørsler

Mye av funksjonaliteten i programmene er et resultat av forslag fra kunder. Hvis du har et forslag, send en epost til hvor du beskriver forbedringen. Vi lover sjelden å gjøre en forbedring (bortsett fra hvis du betaler for det), men vi lover å overveie alle forslag nøye. Det er en god skjase for at den funksjonaliteten du foreslår dukker opp i en senere versjon av programmet.

Programversjoner

Hver ny versjon fikser vanligvis noen feil og legger til ny funksjonalitet. Vi anbefaler derfor å alltid bruke siste version. I listen nedenfor kan du se hva som er siste version av et program.

Program Versjon Oppdatert
PixFiler fotoarkiv
Norsk versjon
5.4.9 29-Jul-2014 Oppdateringer
Foreløpig på engelsk
PixGPS
Engelsk versjon
1.1.6 26-Sep-2013
BR's EXIFextracter
Engelsk versjon
0.9.9 Beta 07-May-2011

Last ned siste verson

"I really do appreciate your assistance with this upgrade. I also want to thank you for developing such a user friendly piece of software. There are other such programs available, but I've found some of them to be very complex in attempting to do a simple job. Additionally, working with you on this upgrade has restored my faith in tech support."
- D. Smith, NC, USA
Hjem Produkter Last ned Kjøp nå! Om oss Kontakt