BR Software firmalogo

Programvare vi lager

PixFiler Fotoarkiv

PixFiler fotoarkiv logo PixFiler fotoarkiv skjermbildeHar du mange digitale bilder lagret på PC-en din? Er til tider vanskelig å finne igjen bilene du leter etter? Da kan det være at PixFiler Fotoarkiv er programmet du trenger! Det er et enkelt men samtidig kraftig bildeorganiseringsprogram. Legg inn kommentarer til bildene og ordne dem i kategorier. Du kan da enkelt lete gjennom bildene basert på dato, sted, anledning, kategori og hva ellers du måtte ønske å legge inn. Lag utskrifter eller send bbildene med e-post. DU kan også lage CD-er som kan vises på hvilken som helst PC med Windows uten å måtte installere programvare.

Pris: NOK 285,- Les mer Kjøp Last ned


PixGPS

PixGPS photo Geotagger skjermbildeØnsker du å vite eksakt hvor du tar bilder? Dette enkle programmet vil lage lengde og breddgrad i EXIF-informasjonen i bildefilen. Du trenger en GPS-mottaker med sporingsmuligheter.

PixGPS sammenligener sporingsfilen med tiddspunktene som kameraet ditt har lagret i bildefilen. Ut fra dette beregnes nøyaktige koordinater. Posisjonen lagres som EXIF-GPS og kan lese av alle programmer som kan lese posisjoner fra EXIF. Du kan også vise nøyaktig posisjon på et kart eller i Google Earth.

Pris: NOK 149,- Les mer Kjøp Last ned


BR's EXIFextracter

EXIFextracter skjermbilde De fleste digital kamera lagrer teknisk informasjon om bildet inne i bildefilen i et format som kalles EXIF. Dette programmet vil hente ut deler av EXIF-informasjonen og lagre dette i en kommaseparert tekstfil. Denne filen kan igjen importeres inn i andre programmer, f.eks. Microsoft Excel, de fleste databaser og PixFiler Fotoarkiv.

Pris: GRATIS Les mer Last ned


Brukervennlighet

Vi prøver å fokuserer på brukervennlighet når vi skriver programvare. Vi prøver også å fokusere på at programmene er kompakte of effektive slik at det utnytter maskinen din best mulig. Vi bruker progrmmeringsspråket C++ som er kjent for å lage kompakte og raske programmer.

Programmene våre gjør det de er ment å gjøre, men har kanskje ikke så mye ekstrafunksjonalitet. Takker være dette tar selv ikke PixFiler mer enn ca. 6 MB ferdig installert på maskinen din. Databasen som informasjonen lagres i kan selvfølgelig ta mer plass, men også her har vi prøvd å optimalisere plassforbruket.

Hjem Produkter Last ned Kjøp nå! Om oss Kontakt