br software company logo

Hold orden på bildene dine

Har du mange digitale bilder lagret på PC-en din? Hvordan finner du igjen bildet du leter etter? PixFiler screen dumpDette kan være litt av en utfordring hvis du har mange digitale bilder. BR Software lager programvare som hjelper deg å holde orden på bildene. PixFiler Fotoarkiv vet hvor hvert bilde er lagret. Uansett hva slags bilder du har, om det er familiebilder, bilder og dokumenter for slektsforskning, viktig bilder for firmaet ditt eller en portefolio for en profesjonell fotograf, PixFiler Fotoarkiv er et verktøy som vil gjøre jobben.

Bruk PixFiler Fotoarkiv for å dokumentere bildene dine for fremtiden. Vil du huske hvem som er med på dette bildet om 25 år? Med PixFiler Fotoarkiv er det enkelt å legge inn kommentarer til hvert foto.

Hvis du ikke bruker PixFiler Fotoarkiv for å organisere dine digitale bilder, kan du bruke BR's EXIFextracter for å hente ut EXIF-informasjonen som de fleste digitale kamera legger inn i bildefilen og lagre denne i en tekstfil. Mange program kan leste dette formatet så du kan importere dataene inn i databaser, regneark eller ethvert program som kan lese CSV-format.

Produkter

PixFiler Fotoarkiv 5.4

News!

Et enkelt men likevel kraftig fotoarkivprogram som hjelper deg å organisere de digitale bildene dine. Program og dokumentasjon er på norsk. Legg inn kommentarer og plasser bildene i kategorier. Søk etter bilder, lag websider, CD-er og skriv ut bilder eller indekssider.

NOK 285,-
Les mer Kjøp

PixGPS 1.1

Bruk en GPS-mottaker til å holde rede på hvor du tok bildene dine. Dette enkle programmet sammenligner sporfilen fra GPS-en med tidspunktet i bildefilene og beregner lengde- og breddegrad for hvert bilde. Informasjonen lagres i bildefilen som EXIF-data.

NOK 149,-
Les mer Kjøp

BR's EXIFextracter

En enkelt program som henter informasjon fra EXIF-metadata i bildefilene dine og lagrer dette i en kommaseparert tekstfil som f.eks. kan importeres i en database.

Gratis
Les mer

BR Software

BR Software er et firma som har spesialisert seg på programvare for organisering av digitale foto. Vi fokuserer på å lage programvare som er enkel å bruke. For å gjøre programvaren så billig som mulig selger vi ikke gjennom butikker. Du kan bare kjøpe på internett. Vi vil du skal være sikker før du kjøper og alle programmene kan derfor lastes ned og prøves før du kjøper.

Les mer

Nyheter

14-okt-2014: PixFiler Fotoarkiv 5.4.10 ble idag utgitt på norsk. Rettet en feil som kunne oppstå ved sletting av kategorier. Betydelig hastighets-forbedring av avslutning av programmet ved mange bilder i basen.

25-jul-2014: PixFiler Fotoarkiv 5.4.9 ble idag utgitt på norsk. er lagt til støtte for en del nye kamera og rettet et par feil.

14-apr-2014: PixFiler Fotoarkiv 5.4.8 ble idag utgitt på norsk. Noen mindre forbedringer, bl.a. enklere oppgradering til ny version. En del feilrettinger.

23-feb-2014: PixFiler Fotoarkiv 5.4.7 ble idag utgitt på norsk. I forhold til siste norske versjon er det mange forbedringer. Bl.a. forbedrete lister over steder og hendelser ved innlegging av bildebeskrivelser. Støøte for råfilformat for mange flere kamera (totalt over 500).

Hjem Produkter Last ned Kjøp nå! Om oss Kontakt Sidekart English