pixfiler fotokatalog logo

Organisere bilder

Organiser bildene dine

Når du har mange digitale bilder lagret på PC-en din er det ikke alltid så enkelt å finne igjen de bildene du leter etter. PixFiler fotoarkiv er et program som organiserer bilder slik at det blir enklere å finne frem i bildesamlingen din. Du kan ordne bildene etter dato, sted, hendelse. Bildene kan legges i kategorier. Du kan også legge inn søkbar beskrivelse av bildene. Programmet håndterer titusenvis av bilder og søker frem et bilde på sekunder.

Hvorfor bruke PixFiler Fotoarkiv?

Last ned nå!

Mer om PixFiler Fotoarkiv

Du laster ned og installerer programmet på sekunder. Når du starter programmet første gang blir du ledet gjennom oppretting av fotoarkivet og import av de første bildene. Du kan nå legge inn informasjon om når og hvor bildene er tatt og eventuell annen informasjon du ønsker å legge inn. Dato hentes fra bildefilen hvis bildet er tatt med et digitalt kamera. Det er finnes funksjoner som lar deg legge inn samme informasjon om mange bilder. Har du f.eks. 200 bilder tatt på samme sted, merker du disse bildene, velger masseoppdatering, skriver inn stedsnavnet og trykker "oppdater". Det hele er gjort på sekunder.

Når du har lagt inn informasjon om bildene kan du finne igjen hvilket som helst bilde på sekunder. Det finnes flere måter å søke på, alt fra å bla i en liste over datoer, stedsnavn, anledninger osv til å definere avanserte søk. F.eks. kan du klikke på et bilde og be om å få se alle andre bilder tatt samme sted. Du kan også søke på hvilket som helst ord du har lagt inn om bildet. Søkingen er rask og PixFiler Fotoarkiv vil finne og vise fra alle indeksbildene i løpet av et par sekunder i de fleste tilfeller.

Du kan lage CD/DVD-er du kan sende til venner og kjente. Inkludert på CD-en er en versjon av PixFiler Fotoarkiv som kan brukes til å se på bildene. Denne startes automatisk når CD-en settes inn uten at det er nødvendig å installere noe program. Dette fungerer på alle PC-er som kjører Microsoft Windows.

Med PixFiler Fotoarkiv kan du enkelt skrive ut bilder på flere måter, f.eks. bare bildene, bildene med kommentarer under eller sider med indeksbilder. Du kan velge antall bilder per side og størrelsen justeres automatisk for å passe til siden. PixFiler kan også legge ved bilder som vedlegg til e-post. Du kan da få PixFiler til å krympe og komprimere bildene automatisk slik at e-posten ikke blir for stor. PixFiler Fotoarkiv kan også lage enkle web-sider slik at du kan legge ut bildene på hjemmesiden din.

PixFiler Fotoarkiv har ikke innebygget bilde-redigering, men hvis du har et bilderedigeringsprogram installert på PC-en din vil PixFiler starte dette. Det kan automatisk lage en ny bildefil før redigeringsprogrammet startes slik at det kan holde rede på flere versjoner av bildefilen din.


Last ned

Organisere bilder

Hvis du har et digitalt kamera eller en skanner så har du sansynligvis mange bilder lagret på PC-en din eller på CD/DVD-er. Etter som antallet bilder vokser så blir det vanskeligere å holde bildene organisert. Men noen hundrede digitale bildefiler går det greit å bare putte dem i mapper, men har du mer vil et bildearkivprogram være til stor hjelp for å organisere bildene.

Gratis prøveversjon

Hvor irriterende er det ikke å kjøpe et program for å så finne ut at dette var ikke rette program for deg. For å unngå dette kan du laste ned PixFiler Fotoarkiv og prøve det gratis i 30 dager. Velger du å kjøpe det så får du tilsendt en kode som låser opp programmet. Velger du å ikke kjøpe så er det bare å avinstallere.

Last ned nå!

Systemkrav

For å bruke PixFiler Fotoarkiv må du ha en PC som kjører Microsoft Windows XP, Vista, 7 eller 8. Stiler ellers små krav til PC-en.

Hvem lager PixFiler Fotoarkiv?

PixFiler Fotoarkiv lages av Riiber Software (BR Software) som holder til i Asker utenfor Oslo. Firmaet ble startet i 2000 og vi har arbeidet med utvikling og salg av dette programmet siden da. PixFiler Fotoarkiv finnes også i engelsk versjon og brukes av tusenvis av brukere over hele verden.

Hjem Produkter Last ned Kjøp nå! Om oss Kontakt